Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1079
Назва: Антикорупційні заборони та обмеження в діяльності Національної поліції України
Інші назви: Монографія
Автори: Ірха, Ю.Б.
Ключові слова: Антикорупційні заборони
Національна поліція
Запобігання корупції
Дата публікації: 2022
Видавництво: ТОВ “ТВОРИ”
Бібліографічний опис: Антикорупційні заборони та обмеження в діяльності Національної поліції України: монографія / М.Г. Вербенський, В.О. Рядінська, Ю.Б. Ірха та ін. - Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”, 2022. - 444 с.
Опис: У монографії проаналізовано загальнотеоретичні засади застосування заборон і обмежень для запобігання корупції, визначено особливості правового статусу працівників Національної поліції України, на яких розповсюджуються антикорупційні заборони та обмеження. Досліджено антикорупційні заборони та обмеження в їх діяльності. Отримані висновки дозволяють не лише засвідчити окремі недоліки у правовому регулюванні антикорупційних заборон та обмежень у діяльності працівників Національної поліції України на сучасному етапі, але й виявити причини їх виникнення й визначити напрями вдосконалення такого регулювання. Монографія може бути корисною для працівників поліції, осіб, уповноваже­ них на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, науковців, викладачів, аспірантів, курсантів та студентів юридичних закладів вищої освіти, а також для всіх, хто цікавиться проблемами правового регулювання антикоруп­ ційних заборон та обмежень в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1079
ISBN: 978-617-552-327-8
Розташовується у зібраннях:Антикорупційні заборони та обмеження в діяльності Національної поліції України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antykoruptsiyni_zaborony_Ukrayiny_monohrafiya.pdf9,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.