Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДГУ-
dc.date.accessioned2023-10-09T12:08:56Z-
dc.date.available2023-10-09T12:08:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1122-
dc.titleОрганізація інноваційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
Розташовується у зібраннях:4 курс

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМК_ПП-23_Організація інноваційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі.pdf323,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.