Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГакова, М.В.-
dc.date.accessioned2023-10-11T12:54:46Z-
dc.date.available2023-10-11T12:54:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГакова М.В. Рівні управлінського впливу в контексті регулювання поведінкових подій персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / М.В. Гакова // Економіка та управління підприємствами ( Випуск №3 (71), 2019 ). - С. 172-178.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1141-
dc.subjectПоведінкові подіїuk_UA
dc.subjectУправлінняuk_UA
dc.subjectПерсоналuk_UA
dc.subjectПідприємствоuk_UA
dc.titleРівні управлінського впливу в контексті регулювання поведінкових подій персоналу підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hakova__LEVELS OF MANAGEMENT_2019.pdf366,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.