Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1224
Назва: Економіка та менеджмент міжнародного туризму
Автори: Джинджоян В.В.
Корнєєв М.В.
Ходак О.В.
Небаба Н.О.
Ключові слова: Міжнародний туризм
Світова економіка
Туристичний ринок
Міжнародні туристичні організації
Дата публікації: 2024
Видавництво: "Каравела"
Бібліографічний опис: Джинджоян В.В. Економіка та менеджмент міжнародного туризму: навч. посіб. / В.В. Джинджоян, М.В. Корнєєв, О.В. Ходак, Н.О. Небаба. - К.: Видавництво "Каравела", 2024. - 376 с.
Опис: Розкрито економічні та управлінські аспекти функціонування сфери міжнародного туризму. Структура та зміст навчального посібника мають певні відмінності, пов'язані з адаптацією допомоги до вимог освітніх програм вищої професійної освіти. Термінологія, а також зміст понять і визначень подаються в навчальному посібнику з урахуванням актуального міжнародного і закордон- ного досвіду регулювання відносин у сфері міжнародного туризму. Деякі дефініції, що містяться в міжнародному та закордонному законодавстві, були творчо перероблені з урахуванням реалій туристичної системи України. Низка категорій використовується в навчальному курсі для наукових цілей, що може не завжди збігатися з їх аналогами. Наведені матеріали ґрунтовно розкривають теоретичні основи та практичний інструментарій функціонування міжнародного туризму з урахуванням національного та світового досвіду. Запропонований навчальний посібник буде корисним не тільки студентам і слухачам післявузівської освіти, а й науковцям і практичним працівникам туристичної індустрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1224
ISBN: 978-960-801-904-0
Розташовується у зібраннях:Економіка та менеджмент міжнародного туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навч_посіб ЕММТ друк.pdf5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.