Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Назва: Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації
Автори: Пікуш, В.В.
Ключові слова: Асортиментна політика
Підприємства ресторанного бізнесу
Оптимізація асортиментної політики
Дата публікації: 2023
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Пікуш В.В. Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації / В.В. Пікуш; наук. керівник О.В. Ходак // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 88-91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Розташовується у зібраннях:Бакалаврат

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Пікуш В.В..pdf623,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.