Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобарська, А.Р.-
dc.date.accessioned2024-10-28T12:45:22Z-
dc.date.available2024-10-28T12:45:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДобарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectКласифікаціяuk_UA
dc.subjectМатеріально-технічна базаuk_UA
dc.subjectОбладнанняuk_UA
dc.subjectПриміщенняuk_UA
dc.subjectПослугиuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчуванняuk_UA
Appears in Collections:Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Добарська.pdf6,5 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.