Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/236
Назва: Публічне управління неполітичними об’єднаннями громадян
Автори: Ємець, Л.О.
Негодченко, О.В.
Ключові слова: Публічне управління
Дата публікації: 2015
Видавництво: Середняк Т. К.
Бібліографічний опис: Публічне управління неполітичними об’єднаннями громадян (адміністративно-правове дослідження): Монографія. – Дніпропетровськ: Середняк Т. К., Дніпропетровський Гуманітарний Університет , 2015. – 202 с.
Опис: У монографії аналізуються широке коло правових проблем у сфері публічно- го управління неполітичними об’єднаннями громадян. Розглянуто правову природу публічного управління та тенденції його становлення і розвитку в Україні. З’ясовано поняття неполітичних об’єднань громадян та їх місце у системі об’єктів публічного управління. Визначено поняття та межі публічного управління неполітичними об’єднаннями громадян. Надано загальну характеристику правових засад публічного управління неполітичними об’єднаннями громадян, у межах яких виділено місце та призначення норм адміністративного права. З’ясовано систему та особливості функціонування суб’єктів публічного управління неполітичними об’єднаннями громадян та здійснено пошук її оптимальної структури. Проаналізо- вано методи публічного управління неполітичними об’єднаннями громадян. До- сліджено сутність та завдання адміністративних процедур у процесі публічного управління неполітичними об’єднаннями громадян. Для науковців, викладачів, докторантів і аспірантів, слухачів, студентів юридичних вузів, факультетів і закладів освіти, а також юристів та практичних працівників судових та правоохоронних органів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/236
ISBN: 978-617-7257-14-0
Розташовується у зібраннях:Публічне управління неполітичними об’єднаннями громадян

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФЯ_ЕМЦЯ.pdf1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.