Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/250
Назва: Ефективне управління розвитком індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі
Автори: ДГУ
Ключові слова: Туризм
Гостинність
Інформаційні технології
Дата публікації: 2022
Видавництво: Друк ДГУ
Бібліографічний опис: Ефективне управління розвитком індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : колект. монограф. ; за заг. ред. В. В. Джинджояна. Дніпро : Дніпров. гум. ун-т, 2022. 245 с.
Опис: У монографії розглянуто теоретичні основи формування постіндустріального суспільства та питання виміру конкурентоспроможності індустрії туризму та гостинності. На методологічній основі досліджено розвиток окремих секторів сфери послуг: туризм та гостинність, санаторно- курортна діяльність, інформаційні технології, транспорт. Монографія буде корисною для фахівців, що працюють у галузі сфери послуг, менеджменту, економіки, світового господарства, державних службовців, фахівців з економіки підприємства, працівників туристичних компаній, організаторів туристичного бізнесу на державному, регіональному та місцевому рівні, здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», науковців, аспірантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/250
ISBN: 978-966-981-623-8
Розташовується у зібраннях:Ефективне управління розвитком індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колективна монографія ТГРБ.pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.