Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисенко, О.В.-
dc.date.accessioned2022-08-08T12:08:41Z-
dc.date.available2022-08-08T12:08:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛисенко О.В. Моделювання достатності фінансового забезпечення поточних виробничих періодів для готельних підприємств / О.В. Лисенко // Економічний простір: зб-к наук. праць. - Дніпро: ПДАБА, 2021. - № 171. - С.131-135.uk_UA
dc.identifier.issn2224-6282 (print)-
dc.identifier.issn2224-6290 (online)-
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/428-
dc.descriptionСтаття присвячена дослідженню питання забезпечення достатнього рівня фінансування операційного періоду підприємств шляхом створення та використання економіко-математичного інструментарію, що включає сам фонд і систему моделей: модель формування спеціального стабілізаційного резервного фонду підприємств, адаптивну ма- тематичну модель зазначеного фонду та алгоритмічну модель управління фондом, реалізовану у вигляді відповідної комп’ютерної програми. З метою оцінювання обсягів спеціального стабілізаційного резервного фонду підприємства до аналізу функції витрат підприємства застосовано аналітичний підхід «вартості грошей у часі». Також інструментарій можливо адаптувати до умов роботи кожного конкретного підприємства. Робота базується на статистичних даних готелю «Дністер» (Україна).uk_UA
dc.publisherВидав. дім "Гельветика"uk_UA
dc.subjectСпеціальний стабілізаційний резервний фондuk_UA
dc.subjectЕкспоненційна функціяuk_UA
dc.subjectНеперервна ставка нарощенняuk_UA
dc.subjectГрошовий потікuk_UA
dc.titleМоделювання достатності фінансового забезпечення поточних виробничих періодів для готельних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисенко О.В. Економічний простір 2021.pdf917,4 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.