Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/434
Назва: Сучасні інноваційні технології в менеджменті туризму та гостинності
Інші назви: Мodern innovative technologies in tourism and hospitality management
Автори: Джинджоян, В.В.
Ключові слова: Інноваційні технології
Пандемія
Туризм
Сфера обслуговування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Ефективна економіка
Бібліографічний опис: Джинджоян В.В. Сучасні інноваційні технології в менеджменті туризму та гостинності / В.В. Джинджоян // Ефективна економіка: електронне наук. фах. вид. - 2021. - № 6.
Опис: У статті розглянуто питання застосування інноваційних технологій в сфері обслуговування в цілому і туризмі зокрема. Ефект несподіванки і абсолютної неготовності до викликів, пов'язаних з пандемією COVID-19 сьогодні практично зупинив нормальний уклад життя людини. Крім закритих кордонів, зупинених польотів, закритих аеропортів весь туризм був поставлений на паузу. Вивчено, що можна і потрібно зробити для якнайшвидшого відновлення туризму і які технологічні та інноваційні технології можуть допомогти в цьому. Доведено, яким чином інформаційні підходи, пов'язані з подорожами реалізуються за допомогою методології цифрового циклу подорожі. Визначено перелік основних трендів на ринку технологій і інновацій з боку надання туристичних послуг. Доведено, що сьогодні цифровий турист стає абсолютно залежним від соціальних мереж, він мобільний в тому сенсі, що не уявляє своє життя, своє переміщення без мобільного пристрою. Всі сервіси, які він споживає персоналізовані, він дуже педантичний щодо надання та якості послуг, він вважає за краще цифрові сервіси. Турист хоче мати повний контроль над тим, що він купує або споживає і не хоче залежатиме від якихось інших даних. Його цікавить вся поїздка від початку і до кінця (турист не хоче, щоб у нього були якісь розриви у подорожі або виникали якісь стресові ситуації не підконтрольні йому).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/434
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf237,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.