Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/502
Назва: Інноваційні підходи у формуванні і реалізації туристичного продукту
Автори: Шепеленко, Д.М.
Ключові слова: Інновації
Туристичний продукт
Пасажирські перевезення
Дата публікації: 2022
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Шепеленко, Д.М. Інноваційні підходи у формуванні і реалізації туристичного продукту : дипломна робота / Д.М. Шепеленко; науковий керівник Л.В. Марценюк. - Дніпро : ВНПЗ "ДГУ", 2022. - 79 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/502
Розташовується у зібраннях:Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шепеленко Д.М.pdf8,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.