Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/574
Назва: Внутрішньокорпоративні соціальні програми туристичних підприємств
Автори: Джинджоян, В.В.
Ключові слова: Підприємницька діяльність
Туристичні підприємства
Корпоративні програми
Дата публікації: 2020
Видавництво: Інвестиції: практика та досвід
Бібліографічний опис: Джинджоян В.В. Внутрішньокорпоративні соціальні програми туристичних підприємств / В.В. Джинджоян // Інвестиції: практика та досвід. - 2020. - № 1. - С. 39-43.
Опис: У статті здійснено теоретичний аналіз внутрішньо корпоративні соціальні програми турис тичних підприємств. Встановлено, що в сучасних умовах організаційний розвиток туристично го підприємства реалізується через сукупність певних організаційних змін. Зміни організацій ної структури та системи управління значно трансформують соціальне середовище підприємств. Фактори, що знижують ефективність управління організаційними змінами (недо статня вираженість їх превентивного характеру, несистемність, директивність політики впро вадження організаційних змін) уповільнюють динаміку організаційного розвитку підприємства як у зовнішньому, так і у внутрішньому середовищі. Узагальнено, що характеризуючи корпоративні соціальні програми туристичних підприємств як інструмент управління соціальними процесами на підприємстві, важливо уточнити їх сутність, зміст і форму. Корпоративна соціальна програма — це розгорнуте вираження пріоритетних со ціальних цілей. За змістом вона є послідовністю взаємоузгоджених дій, розподілених у часі, обгрунтованих за ресурсами і спрямованих на досягнення наміченої соціальної мети.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/574
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf856,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.