Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591
Назва: Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19
Автори: Торяник, В.М.
Лисенко, О.В.
Мосейко, А.Г.
Ключові слова: Громадське харчування
Пандемія COVID-19
Нормативно-правове регулювання
Дата публікації: 2022
Видавництво: ВНПЗ «ДГУ»
Бібліографічний опис: Торянник В.М. Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19: метод. реком. / В.М. Торяник, О.В. Лисенко, А.Г. Мосейко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - 45 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591
Розташовується у зібраннях:Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДГУ госптема Лисенко 2.pdf590,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.