Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/711
Назва: Протидія терористичним актам в Україні: кримінально-правові та кримінологічні засади
Автори: Кириченко, О.В.
Чорний, О.М.
Шамара, О.В.
Ключові слова: Терористичний акт
Протидія терористичним актам
Кримінологічні засади
Запобігання терористичним актам
Дата публікації: 2022
Видавництво: ВНПЗ «ДГУ»
Бібліографічний опис: Кириченко О.В. Протидія терористичним актам в Україні: кримінально-правові та кримінологічні засади: монографія / О.В. Кириченко, О.М. Чорний, О.В. Шамара. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ"; ЛІРА., 2022. - 181 с.
Опис: На монографічному рівні досліджено кримінально-правові та кримінологічні засади протидії терористичним актам в Україні. З’ясовано сутність терористичного акту як криміналізованого соціального явища та визначено правове підґрунтя протидії їм в Україні. Надано характеристику підстав кримінально-правової заборони терористичного акту в Україні; проаналізовано об’єктивні та суб’єктивні ознаки складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 258 КК України, а також форми кримінально-правового реагування на вчинення цього кримінального правопорушення. Проаналізовані кримінологічні показники та причинно- умовний комплекс детермінації терористичного акту, а також визначено основні напрями запобігання терористичним актам. Для науково-педагогічних та наукових працівників, здобувачів закладів вищої освіти, працівників правоохоронних органів України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/711
Розташовується у зібраннях:Протидія терористичним актам в Україні: кримінально-правові та кримінологічні засади

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монограф_протид_тер_акту.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.