Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/890
Назва: Закриття кримінальної справи на стадії досудового розслідування
Інші назви: Монографія
Автори: Литвинов, В.В.
Ключові слова: Кримінальна справа
Досудове розслідування
Дата публікації: 2012
Видавництво: ДДУВС
Бібліографічний опис: Литвинов В.В. Закриття кримінальної справи на стадії досудового розслідування: монографія / В.В. Литвинов; за наук. ред. В.М. Федченка. - Дн-вськ: ДДУВС, 2012. - 201 с.
Опис: Досліджено підстави та процесуальний порядок закриття кримінальної справи на стадії досудового розслідування. Враховуючи ситуації вирішення кримінально-правового конфлікту, функції кримінального переслідування, а також правові наслідки, що тягне за собою та чи інша підстава, сформульовано визначення поняття рішення про закриття кримінальної справи на стадії досудового розслідування, класифіковано підстави цього рішення. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення підстав та порядку закриття кримінальної справи органами досудового розслідування. Для науковців, викладачів, студентів, аспірантів вищих навчальних закладів, практичних працівників, а також усіх, хто цікавиться питаннями кримінального процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/890
Розташовується у зібраннях:Закриття кримінальної справи на стадії досудового розслідування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФІЯ ЛИТВИНОВ.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.