Skip navigation

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 11.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Моделювання достатності фінансового забезпечення поточних виробничих періодів для готельних підприємствЛисенко, О.В.
2019Моделювання забезпечення достатнього рівня фінансування операційного періоду підприємствЛисенко, О.В.
2021Моделювання обсягу спеціального стабілізаційного резервного фонду (на прикладі готелю «Жовтневий»)Лисенко, О.В.
2022Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19Торяник, В.М.; Лисенко, О.В.; Мосейко, А.Г.
2022Характеристика потенціалу японських готелівЛисенко, О.В.; Корж, В.Є.
2021-09Моделювання обсягу спеціального стабілізаційного резервного фонду (на прикладі готелю «Жовтневий»)Лисенко, О.В.
2021Моделювання достатності фінансового забезпечення поточних виробничих періодів для готельних підприємствЛисенко, О.В.
2022Управління процесом врівноваження фінансування короткострокових виробничих періодів підприємств сфери гостинностіЛисенко, О.В.
2023Тенденції змінення цін на стандартні номери в готелях ВаршавиЛисенко, О.В.; Бондаренко, К.В.
2023Моделювання змінення цін на стандартні номери в польських готеляхЛисенко, О.В.