Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382
Title: Пріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Authors: Філімонова, Є.Ю.
Keywords: Інноваційна діяльність
Готельно-ресторанний бізнес
Сучасні умови
Issue Date: 2023
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Філімонова Є.Ю. Пріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Є.Ю. Філімонова; наук. керівник М.В. Гакова // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 73-76.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382
Appears in Collections:Бакалаврат

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Філімонова Є.Ю..pdf625,75 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.