Поле DC | Значення | Мова |
dc.contributor.author | Торяник, В.М. | - |
dc.contributor.author | Джинджоян, В.В. | - |
dc.contributor.author | Ходак, О.В. | - |
dc.contributor.author | Снісар, О.М. | - |
dc.contributor.author | Піхун, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-05T13:04:22Z | - |
dc.date.available | 2025-02-05T13:04:22Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг : метод. реком. / В.М. Торяник, В.В. Джинджоян, О.В. Ходак, О.М. Снісар, Н.А. Піхун. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2025. - 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1711 | - |
dc.description | Методичні рекомендації містять поняття та загальну характеристику системи
безпеки в готельно-ресторанній справі. Визначено нормативно-правове
забезпечення безпекової складової в готельно-ресторанній справі. Розкрито
форми та методи адміністративно-правового регулювання в сфері безпеки
готельно-ресторанній справі; Вивчено питання забезпечення особистої безпеки
при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг; Розкрита
адміністративна відповідальність за допущення проступків в готельно-
ресторанній справі. З метою, більш детального розкриття системи безпеки при
отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг та захисту їх прав й
залучення передового досвіду досліджено досвід зарубіжних країн. | uk_UA |
dc.publisher | ВНПЗ "ДГУ" | uk_UA |
dc.subject | Система безпеки | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Захист прав споживачів | uk_UA |
dc.subject | Адміністративні правопорушення | uk_UA |
dc.title | Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг | uk_UA |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг
|