Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1711
Title: Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг
Other Titles: Методичні рекомендації
Authors: Торяник, В.М.
Джинджоян, В.В.
Ходак, О.В.
Снісар, О.М.
Піхун, Н.А.
Keywords: Система безпеки
Готельно-ресторанна справа
Захист прав споживачів
Адміністративні правопорушення
Issue Date: 2025
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг : метод. реком. / В.М. Торяник, В.В. Джинджоян, О.В. Ходак, О.М. Снісар, Н.А. Піхун. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2025. - 79 с.
Description: Методичні рекомендації містять поняття та загальну характеристику системи безпеки в готельно-ресторанній справі. Визначено нормативно-правове забезпечення безпекової складової в готельно-ресторанній справі. Розкрито форми та методи адміністративно-правового регулювання в сфері безпеки готельно-ресторанній справі; Вивчено питання забезпечення особистої безпеки при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг; Розкрита адміністративна відповідальність за допущення проступків в готельно- ресторанній справі. З метою, більш детального розкриття системи безпеки при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг та захисту їх прав й залучення передового досвіду досліджено досвід зарубіжних країн.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1711
Appears in Collections:Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичнi_рекомендацiї_на_замовлення_2025 (Безпека ГРС)-4.pdf363,86 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.