Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1829
Title: Маркетинг готельного та ресторанного бізнесу
Authors: Сазонець, І.Л.
Джинджоян, В.В.
Яковлєва-Мельник, Н.Г.
Седлецька, О.В.
Keywords: Маркетингова діяльність
Готельний бізнес
Ресторанний бізнес
Готельно-ресторанні підприємства
Issue Date: 2025
Publisher: Видавництво "Каравела"
Citation: Сазонець І.Л. Маркетинг готельного та ресторанного бізнесу : навч. посіб. / І.Л. Сазонець, В.В. Джинджоян, Н.Г. Яковлєва-Мельник, О.В. Седлецька. - К.: Видавництво "Каравела", 2025. - 274 с.
Description: В навчальному посібнику викладено розділи, що з точки зору традиційних підходів висвітлюють маркетингову діяльність в готелях та ресторанах. До таких розділів можна віднести: сутність маркетингу; характеристика маркетингового середовища; маркетингові дослідження в готельно-ресторанному бізнесі; поведінка споживачів в готельно- ресторанному бізнесі; товарна політика готельно-ресторанних підприємств; маркетингова цінова політика готельно-ресторанних підприємств; маркетингова політика розподілу (дистрибуції) готельних та ресторанних підприємств; планування, організація та контроль маркетингової діяльності готельно-ресторанних підприємств. В навчальному посібнику відображено нові підходи в маркетинговій діяльності готелів та ресторанів. Серед них можна виділити матеріали про соціальний маркетинг в готельно- ресторанному бізнесі та дизайн у маркетинговій стратегії готельно- ресторанного закладу. Навчальний посібник може бути корисним не тільки для студентів та викладачів, але й для всіх, хто практично займається питаннями маркетингу в готельному та ресторанному бізнесі.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1829
ISBN: 978-966-801-869-3
Appears in Collections:Маркетинг готельного та ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник МГРБ.pdf5,69 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.