Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Назва: Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу
Автори: Вітренко, О.В.
Денисенко, В.О.
Ключові слова: Ресторанний бізнес
Процес постачання
Дата публікації: 2022
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Вітренко О.В. Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу / О.В. Вітренко, В.О. Денисенко // Теоретико-прикладні аспекти розвитку туризму та гостинності в умовах міжнародної економічної інтеграції: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Дніпро, 27 травня 2022 р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - С. 165-167.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вітренко О.В., Денисенко В.О..pdf678,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.