Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Title: Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу
Authors: Вітренко, О.В.
Денисенко, В.О.
Keywords: Ресторанний бізнес
Процес постачання
Issue Date: 2022
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Вітренко О.В. Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу / О.В. Вітренко, В.О. Денисенко // Теоретико-прикладні аспекти розвитку туризму та гостинності в умовах міжнародної економічної інтеграції: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Дніпро, 27 травня 2022 р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - С. 165-167.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Appears in Collections:Тези

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вітренко О.В., Денисенко В.О..pdf678,23 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.