Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1711
Назва: Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг
Інші назви: Методичні рекомендації
Автори: Торяник, В.М.
Джинджоян, В.В.
Ходак, О.В.
Снісар, О.М.
Піхун, Н.А.
Ключові слова: Система безпеки
Готельно-ресторанна справа
Захист прав споживачів
Адміністративні правопорушення
Дата публікації: 2025
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг : метод. реком. / В.М. Торяник, В.В. Джинджоян, О.В. Ходак, О.М. Снісар, Н.А. Піхун. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2025. - 79 с.
Опис: Методичні рекомендації містять поняття та загальну характеристику системи безпеки в готельно-ресторанній справі. Визначено нормативно-правове забезпечення безпекової складової в готельно-ресторанній справі. Розкрито форми та методи адміністративно-правового регулювання в сфері безпеки готельно-ресторанній справі; Вивчено питання забезпечення особистої безпеки при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг; Розкрита адміністративна відповідальність за допущення проступків в готельно- ресторанній справі. З метою, більш детального розкриття системи безпеки при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг та захисту їх прав й залучення передового досвіду досліджено досвід зарубіжних країн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1711
Розташовується у зібраннях:Особливості системи безпеки в Україні при отриманні громадянами готельних та ресторанних послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичнi_рекомендацiї_на_замовлення_2025 (Безпека ГРС)-4.pdf363,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.